HD-Journalen

aparte design, Grafisk design

H-D Journalen – magasin for verdens største MC klub
Det er et medlemsblad og livsstils magasin for 6.400 medlemmer af Harley-Davidson klubben i Danmark.

Magasinet er designet i stil med H-D brandet, og det er en lidt rå biker stil med stor vægt på eksklusivitet og friheden på 2 hjul. De følelser skal magasinet formidle gennem artikler, medlemmerne kan identificere sig med og se sig selv i.

På indholdssiden betyder det mange portrætter af alle de unikke personer og deres motorcykler, et stort fokus på billeder, der afspejler livsstilen og altid et historisk tilbageblik på den tradition og historie, der følger med at køre Harley-Davidson.
For mange medlemmer er det en livsstil og ikke en hobby. Derfor er det vigtigt at favne bredt, så alle får værdi af at læse HD-Journalen.

Aktiviteter og medlemsblad
Et andet vigtigt omdrejningspunkt, er at skabe aktiviteter fremfor at skrive om dem efter de er afholdt. Der er derfor et stort netværk med lokale redaktører som er knyttet til apartes redaktion – historierne ligger derude og venter. Redaktionens rolle er at være igangsættende og en indholdsmæssig inspirator til de lokale ildsjæle i klubben. Der er rigtig mange historier og medlemmer til at fortælle dem og vi har masser af godt stof.

At skabe aktiviteter og give mulighed for at deltage betyder foromtaler og langtidsplanlægning i klubberne og på redaktionen. Det betyder, der er langt mere fokus på fremtiden end på fortiden omkring de store arrangementer og træf der kommer over året. Der er også lagt vægt på artikler der beskriver oplevelserne på 2 hjul – for så kan læseren selv prøve. Det er også rejse- og ferieoplevelser.

Nordic Run 2012
Med start mandag den 16. juli kørte årets store tur fra land. Det er med start i Jevanaker, Sogndal i Norge og 3 uger efter landede turen i Sæby i Danmark efter 4.500 km i Norden. Det er en begivenhed, der er velbeskrevet i H-D-Journalen og der er etableret en særlig blog med daglige reportager fra turen. Chresten Torp – redaktøren – kørte hele turen og også en lille smuttur til Nordkap. Der er masser af gode historier og billeder af motorcyklister i den skønne nordiske natur. Du finder historierne på bloggen og på Facebook.

Spændende og inspirerende læsning for bikere…

www.hdc.dk

www.facebook.com/hdcdk

nordicrun2012.blogspot.dk