Idégrundlag


Vi designer og skaber kommunikation der er troværdig og oprigtig


En vellykket løsning har fokus på budskabet, målgruppen og afsenderen – og designet er den optimale form, indholdet kan præsenteres i.

aparte vil gerne bidrage til en verden og etik, hvor humane og bæredygtige værdier er højt prioriteret og respekt tonen i kommunikationen”.

Der er mange mennesker i verden, der har brug for en tanke.

En vellykket løsning har fokus på budskabet, målgruppen og afsenderen – og designet er den optimale form, indholdet kan præsenteres i.

Grafisk design - håndværk og kvalitet


aparte lægger vægt på de gamle dyder fra den grafiske branche, hvor typografi, repro og optimal farvestyring, er de primære værktøjer. Kvaliteten skal være i top i alle hjørner af den grafiske produktion, og vi er på forkant med den nyeste software. Overholdelse af produktionsplaner og sikring af kvaliteten er en selvfølge.

Digitalt design


Vi har fokus på brugergrænseflader, informationsarkitektur, vidensdeling og sammenhængen mellem de mange digitale kommunikationskanaler. Vi er et kommunikationsbureau og vi er blandt de bedste til at strukturere og skabe visuelle og funktionelle sammenhænge mellem den store mængde af viden.

CMS - WordPress og Umbraco


aparte er specialiseret i at udvikle funktionelle og veldesignede websteder i WordPress og Umbraco. Vi anbefaler WordPress til langt de fleste løsninger og det er faktisk det nemmeste system vi har arbejdet med i alle de år vi har udviklet websteder.

E-handel i Dandomain shop og Woocommerce


Vi har fokus på e-handel og udvikler mange funktionelle webshops på nettet baseret på DanDomain eller Woocommerce software. Vi gør en dyd ud af at designe lige præcis den webshop kunden ønsker og vi tilbyder standard skabeloner til dem, der har et lavt budget og gerne vil igang og afprøve deres forretningside på nettet.

Online markedsføring


aparte er specialister i online markedsføring og det er i dag et succeskriterium for en succesfuld forretning og spredning af budskaber og viden. Vi er specialister i søgemaskineoptimering, annoncering på nettet og i de sociale medier som Facebook Linkedin. Målbarhed, sammenhæng og justering efter fakta vi kan måle, er vores tilgang til de mange digitale muligheder.

Nyhedsbreve og mailkampagner er opgaver, som vi lægger stor vægt på.